Gotcha ! You are stumbled upon Pinky Monster. Please behave peeps and dudes. | Dashboard | +Follow
PINKY MONSTER♥
PMR result T.T
2 comment[s]
assalamualaikum :) and hyee. sedihh siutss hari nii. result aku down :( takyah tahu berape lahh eh? aku dah kecewa kan mak and papa aku :'( ya allah. mungkin ni setimpal dengan usahe aku. yelahh, seminggu sebelum PMR baruu hegeh-2 nak belajar. 2 bulan sebelum pmr dok relax. belajar ke mane, ape ke mane. fb lah yang aku hadap. mane lah ayah aku tak menyirap. isssk-2 :'( ayah aku cakap, kalau seminggu belajar, niy result yg aku dapat. agak-2 kalau aku belajar dua bulan sebelum tuu ape yang aku dapat. mase tu, baruu lah aku rase menyesal. takyah menyesal lah shuhada. nasi dah jadi bubur, klau omputih punye kate lakk, rice had become porridge. hewhew ;'D dah lahh, past is past. life must go on ;D aku terkilaaaaaan ;'( kalau lah aku dengar ape yang ayah aku cakap...................

# btw, thanks to facebook. sebab kau aku dapat result camniyy. hewhew :D

Older posts | Newer posts