Gotcha ! You are stumbled upon Pinky Monster. Please behave peeps and dudes. | Dashboard | +Follow
PINKY MONSTER♥
'Contest : I'm a Super Cutest Blog by Faz and Erin'
3 comment[s]
assalamualaikum and hye ;) setelah lame aku menyepi drpd masuk contest yang tak pernah aku menang, hari ni aku terpanggil untuk masuk contest xD mane tahu kot-2 ade rezeki, aku menang :D






syarat penyertaan :

 like fanpage Faz dengan Erin **wajib!
 follow blog Faz dengan Erin untuk tahu perkembangan contest nie . . 
   **wajib!
 tempekkan banner contest nie kat entry korang . .
 buad satu entry bertajuk 'Contest : I'm a Super Cutest Blog by Faz and Erin'
 jangan lupa , sila print-screenkan gambar blog anda . . ^^
 tag-kan sekurang-kurangnya 2 orang rakan anda dan pastikan dia orang tahu
  dia di-tag . .
 da siap ? tinggalkan link anda dekat blog Faz atau Erin . .
 link anda mestilah terus pergi ke entry contest . .
 tarikh penyertaan : 7.12.2011 - 15.1.2012


hadiah :

♥ First winner : Necklace + Shawl + TopUp
♥ Second winner : T-shirt + Bracelet
♥ Third winner : Shawl + Clip Ribbon
♥ 3x Saguhati : Blog Review

niy, aku copy drpd owner contest tuu ;)

okayy now aku naak tag Faiza , Zakwan :)

print screen blog me :)





Older posts | Newer posts