Gotcha ! You are stumbled upon Pinky Monster. Please behave peeps and dudes. | Dashboard | +Follow
PINKY MONSTER♥
Mega Giveaway by Yana & Cik Putih :) !!
2 comment[s]
hoyy hoyy , para bloggers sekalian , woa woah . dengar title pun dah best gilaa kan . so , wat chu waiting for . jom join amai amai :D

CLICK BANNER !



syarat-syarat :
  1. Follow Cik Yana (picit) DAN Cik Putih (picit)
  2. Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
  3. Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada entry ni.
  4. Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni.
  5. WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen CIK PUTIH atau CIK YANA :)
  6. Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan ) 
  7. Kalau rajin like la fan page CIK PUTIH & CIK YANA sekali , tu pon kalau rajin la.tak paksa okeh.
  8. Copy senarai sponsor kat bawah dan letak dalam entry korang tu 


    senarai sponsor :
    1. Scarf Sweethoney
    2. Wirda Azurainie.  
    3. Droplet House
    4. Lens Mania
    5. Ayu-Raudhah Shawlstore
    6. Nora Nabella
    7. Applepinkbow
    8. Syafeika Edora
    9. pixel mania
    10. Wan Hazel 
    11. Momo Chan Collection 
    12. NHL Colloection
    13. Kei Seinchi
    14. Sya Razali 
    15. Aimi Craft 
    16. Habibi Hamid
    17. Shawl Az 
    18. Imann Abdul
    19. Aan Boutique
    20. KZ Nabihah Boutique
    21. Ciktiqz Adamaya
    22. Tri Fa
    23. Kittyshawls 

    aku tag : Faiza , Ilya , dan Suhaila && semua orang yg dah bacee ! hee .
    Older posts | Newer posts