Gotcha ! You are stumbled upon Pinky Monster. Please behave peeps and dudes. | Dashboard | +Follow
PINKY MONSTER♥
Sakit Hati --'
0 comment[s]
Sakit hati bilaa kawan tak jujur . yehh . ituulahh sebenarnyaa yg dmaksodkan .
pernah tak korang rase sakit hati bilee kawan korang yang sememangnya rapat ngan korang tak jujur .? tak jujur pada diri sendiri dan jugaa orang lain .
sakit hati bukan ?
begitu lahh perasaan yg terbit dalam jiwaa dan raga akuu * cheh * bilaa dia tidak jujur dengan diri dia sendiri . adeeh . pedihh . geram , dan menyesal . mungkin , bagi korang , perkara yg aku sakitkan hati sangat ni kecil . memang lah kecil , tapi , besar ertinya .
aku malas nak cerita panjang  .
ape yang aku fikir sekarang , diaa kawan .
so , aku diam je lahh .
malas nak fikir . tapi , aku harap , diaa akan rase apee yg aku rasee bilaa dia sedarr kesilapan diaa nnty .
today , aku belaja benda baru , LEARN TO FORGIVE AND FORGET :) dan juga JANGAN BIARKAN KAWAN KITA PIJAK KEPALA KITA . thanks to my sis , ILYA and FAIZA :D they help me a lot . diaorang yang banyak beri nasihat and ajar aku bendaa ni .
okayy , aku akan cuba memaafkan kau , tapi , maybe agak susahh . geez ~
:(

Older posts | Newer posts