Gotcha ! You are stumbled upon Pinky Monster. Please behave peeps and dudes. | Dashboard | +Follow
PINKY MONSTER♥
Hachiko , The loyal dog :'(
4 comment[s]
hyee korang , pernah tengok ceritaa hachiko takk ? alaa , yg cerita anjing setiaa tuu . sob-2 . act , dah lame ak na post pasal benda ni , but , lately  aku busy yo . cerita diaa sedih giloo aku cakap . siyesz . tak tipu . even , aku sendiri pun tersentuh . cheh . tapi , if ad antare korang yg tak tersentuh hati tuu , tuu dah sah-2 tak de perasaan . hihi ^^ joke okayy ;) btw , korang boleh download full video if nak tengok full version . tapi ni aku ad tinggalkan link , yg versi sinopsis punyaa je . enjoyy ya . haaa ! sebelum ak terlupa , sediakan tisu sebelum laptop or computer korang banjir dengan air mata korang kayy . *psst-2 , pause lagu aku yg kat bawah skali tuu duluu ;)


                                                                                                                        sincerely ,
Older posts | Newer posts