Gotcha ! You are stumbled upon Pinky Monster. Please behave peeps and dudes. | Dashboard | +Follow
PINKY MONSTER♥
Blog saya comel kan ?
2 comment[s]
Pada suatu petang yg hening * cheh . sedang aku kebosanan . aku gy blog org . then terjumpe satu contest ni , teringin nak masuk ! dah tuu , masuk je lahh . adat lah ken menang kalah ;p hihii ^^



 SYARAT-SYARAT yang mudah lagi senang:
jadi follower blog Nadd dan Tasha (WAJIB)
tulis satu entry pasal contest ini dengan tajuk contest "belog saya comel kan?"
paste-kan banner kat atas itu pada entry korang dan link-kan sekali
tag kepada TIGA orang dan makesure dorang tau, okey?
lastly, tinggalkan komen anda beserta URL blog pada entry ini atau entry di blog Nadd untuk memudahkan kami terbang terus ke belog comel anda tu (:
TARIKH TAMAT: 12 JUN 2011
hadiah? akan di-beritahu kemudian okey. so, please be alert!

anda di tag :
FAIZA :)
NUR AMIRA :)
DIRA  :)
Older posts | Newer posts