Gotcha ! You are stumbled upon Pinky Monster. Please behave peeps and dudes. | Dashboard | +Follow
PINKY MONSTER♥
Awayy :)
0 comment[s]
Heyy bloggers . noww aq dah tak boleh update selalu . sorry . kan sekarangg dah start scolaa . hmm , pmr candidate lagy . banyak homework yg cekgu bgy :( sekarang dah 5teen . so , pergy pagi pulak . aiyaak . malasnye nak bangun pagi . sampai scolaa mesty ngantok . huuu ~ korang macamane ? ni pun dapat online waktu weekend je . mase first day scolaa kan malam tuu tak boleh tydo derr . aiyaak . puye lah excited nak pegy sesi pagi sampai tak tydo . hahah . pagy-2 kene bangun awal , pukul 5 dah kene bangun sebab 6.30 aku dah gerak gy scolaa . lepas tuu ayah aq gyy hanta mak aku lak . kene pergyy awal . aiyaak . first dayy sampai scolaa tade kawan . kawan aku sume datang lambat . hahah . lepak nan member kakak aku lahh . andd this year . sibs aku semua scolaa same :) hahah . abang 7teen , akak 6teen , aku 5teen . sume pagi . kelakar je . adeek aku je baru 9 years old . scolaa pagy gakk . hahah . so , rumah aku kesepian setiap pagi . so , dikesempatan ini , aku meng-update cerita yg sepatutnya aku cerita hari isnin hary tuu . wakaka . lepas ny I dahh jarang updatee . bukan setakat blog tak boleh update , facebook pun same :( na kene study smart + hard . away away away :) byeeb byeeb .


good luck kawan-2 :) study hard + smart kayy :)
Older posts | Newer posts