Gotcha ! You are stumbled upon Pinky Monster. Please behave peeps and dudes. | Dashboard | +Follow
PINKY MONSTER♥
Stuck in MY room :)
0 comment[s]
wooo . it sounds great . but for me , its just like "what the hell ?" . hoho . *rojakrojak kan bahasa lah eh coz i bukannya pandai sangat speaking . hoho . lets begin , aku nakk siap-2 gyy pasar malam , then seluar aku pulak macam ape tah , so tukarr seluar . then of coz lahh kene kuncyy bilik kan . nasib baik kakak aku ad jugak dalam bilik nan aku mase tuu . after that , bile dahh siap-2 , sikat rambut semua , kakak aku bukaklah pintuu , tapi takk bolehh . masee tuu aku ingat kot kot abang aku tengah nak prank kitorang and maybe dea yg hold pintu tuu kuat-2 sampai takk bolehh bukak . then kitorang jerit-2 lahh , panggil makk . then my mom kate " ehh , dahh tersekat lahh ". oh my gucci . ishh-2 . dahh siap-2 ap sume takk bolehh pergyy pasar malam pulak . huu ~. pastuu papa pulakk tryy bukak . still takk boleh . erkk ? lepas tuu kitorang yg tengah dalam bilik nyy kate katt mak " pergyy lahh dulu , kalaw tunggu kitorang tyy takut takk sempat pulak kan " pastuu tymee papa tengah tryy nakk bukak pintuu tuu , aku nan kakak aku asyikk fikir je cane lahh kalaw pintuu tuu takk bolehh bukak . duhhduhh ~ nakk makn , nak minum , nakkk mandyy , na onlinee . hahha . lame jugakk kott kitorang stuck dalam bilik . about an hour . goshh , haye tuhan je yg tahuu betape bosan and upset nya kitorang coz takk dapat ikot mak pergyy pasar malam . kitorang stuck kat dalam bilik tuu since 8:07 p.m until 9.00++ . then , bile papa dahh takk tahu nakk buat cane , dea gunee hammer and ketuk and ketuk and ketuk katt tombol pintuu tuu sampai tercabutt , tapi still takk bolehhh bukak lagyy . bile dahh longgar , papa aku suruh tarik dari dalam , mule-2 aku yg tarik , takk boleh . thenn aku suruh kakak aku yg tarik pulak , still tak bolehh , then , maybe kakak aku dahh geram , dea tarikk kuat kuat , and baru lahh pintuu tuu terbukak . duhh . terlepas pasar malam . hoho . sokayy , next week bolehh pergyy lagyy .
Older posts | Newer posts