Gotcha ! You are stumbled upon Pinky Monster. Please behave peeps and dudes. | Dashboard | +Follow
PINKY MONSTER♥
Cuti♥
0 comment[s]
Cuti tahun nyy , urgh . ad yg best and ad yg ta best . okayy , cerita benda yg best duluu kayy . tahun nyy puye holidays , we all spend about two weeks katt kg . of course lahh best coz dapat lepak lepak nan couz yg lain , tapii , couz yg same "remaja" nan aku cume sorang je kott , nasib ad kakak and abang aku . yg lain sume ambil spm lahh , takk balik kg lahh . so , kurang best . tapi , dah ad bebudak yg selalu buat bising katt umah tuu punn dah cukup . bile remajaremaja yg lain takdee , aku punn ter"kebudakbudakan" lahh coz dahh selalu main main nan budak budak kecik , bile tengok dorang main kejar kejar katt luar rumah tuu , rase cam best jee , aku punn ap lagy , join lahh . hahah , bile dahh bosan main kejarkejar , kitorang main ibu ayam lah , sorok sorok lah . hohoh , pastuu , sebelum nyy tak pernah kott gyy jalan katt bandar melaka tuu , tapyy , kalii nyy kitorang ronda satuu melaka . bestt gilaak . hee ~
yg takk best pulakk , katt kg takk bolehh onlinee . ishh . walaupunn ad wireless , tpyy kitorang takk dapat password tuu . hoho .


-END-
Older posts | Newer posts