Gotcha ! You are stumbled upon Pinky Monster. Please behave peeps and dudes. | Dashboard | +Follow
PINKY MONSTER♥
2011 :)
0 comment[s]
whoot whoot . heyy bloggers-2 sekalian . 2011 dahh nakk datang . so , korang mestyylahh ad azam kann ? ermm . next year aku dahh jadi PMR CANDIDATE . adoyy , payah lhaa -.-' bukan ap , cumee nakk kene studyy hard + smart lahh sekarang nyy . sebelum nyy belajar main -2 je . tapi next year dahh takkde main -2 lagyy :( kene betul-2 . next year punn dahh naik sesi pagii , so , adab + disiplin kene jagee . cikgu disiplin pagi garang . grr . haha start this week dahh kena tydo awal . biaselahh , bile dahh start cutyyy sibs aku + aku nyy masing -2 jadi burung hantuu , takk tydo malam , siang membute . sekarang dahh kene tydo awal . onlinee punn ayah aku cakap after 12 dahh takk bolehh . next year abang aku pun na spm . memang kene control lhaa internet nyy . mommy :( so , azam aku untuk 2011 ialah :

1. belajar rajin-2
2. tolong mak ayah *takk menyusahkan dorang lhaa
3. takk kann onlinee dahh bilee pmr dahh dekat * harap-2 dapatlahh ditunaikan. aminn .
4. starting January 2011 takkan ponteng scolaa + tuition
5.dapat marks with flying colour * terutame scaaly maths sebab dis year aku selalu gagal :(
6. solat 5 waktu sehari semalam * tak PERNAH tinggal . aminn ~
7. siapkan semua homework yg cikguu bagy .
8. takkan kurang ajar + hormat dengan mak ayah . *i am sorry mak , papa :(
9. dapat banyak A's dalam pmr * dapat 5 punn alhamdulillah .
10. rajin kemas rumah .
11. mase cutyy bangun awal .

ad banyak lagyy , tapi takk ingat . so , aku harap , azam-2 di atas dapat lahh aku tunaikan :) aminn ~
Older posts | Newer posts