Gotcha ! You are stumbled upon Pinky Monster. Please behave peeps and dudes. | Dashboard | +Follow
PINKY MONSTER♥
Last dayy in school :)
0 comment[s]
cikgu , saya bawak camera lah .! tapi.. cikgu takk rampas . kenape ? padahal ad spotcheck . hahah . tuu lahh nasib aku hari ni , sangat bernasib baik . memang takk tahu punn hari ni ad spotcheck tau . tapi , takk tahu lahh macamane boleh takk kene rampas . akceli , kami *amira , aku bawak camera , tapi takk sangke pulakk ad spotcheck . nasib, kitorang duduk dalam SURAU . takk keluar keluar sampai pukul 2 lebih kot . lepas tuu , kitorang pun pelik lahh , takkkan takk naik naik kelas lagi kot . then , aku dan aida pergyy foyer na cari budakk kelas 2B , mase na pergyy foyer , ad satu chinesegirl ni lalu , then dea cakap " heyy , ad spotcheck lahh , but ur class finished ady " then , aq n aida dahh takut seyhh , kitorang lari masuk surau balik letak semua barang larangan dalam cabinet surau . fuhh , nasib . then , kitorang pergyy foyer tengok budakk kelas 2B still katt situ lagi , kitorang buat muke innocent je lahh . then diorang taye , pergi mane tadi ,? kitorang cakap lahh kitorang sembahyang , *kita orang sembahyang okayy .

lepastuu , baruu cikgu sampai , masuk lahh kelas but aku n aida pergi bilik guru dulu na cari cikgu . tapi cikgu tuu tade , kitorang naik kelas . tengok tengok mira dahh ambil kan camera aku , . thanks !
yg best nya hari ni , NO STUDY accept KH . wowoww . ! aku ingat dapat lahh snap 50 - 60 gambar , tapi hanya dapat snap 15-20 gambar je , yelahh , takkan na tayang camera tuu katt cikgu , matyy kene rampas + kene marah nan ayah aku ,

pejam celik pejam celik , dahh mase ke 9 , huuu ~ mase yg paling susah untuk tinggal kann sekolahh pade tahun 2010 . sebelum balik , kitorang hug hug dulu n say sorry kalu ad buat silap . then , dimaafkan . hee ~

ZAMAN PERSEKOLAHAN LAH ZAMAN YANG  PALING GEMBIRA :)

SINCERELY ,

Shuhada Roszi
Older posts | Newer posts